Fris en fruitig wakker worden in de Betuwe

De voormalige gemeentehaven van Culemborg wordt tegenwoordig beheerd door Watersportvereniging De Helling en Triton Scouting. De gevarieerde mix van actieve watersporters, vaste plaatshouders en de vele passerende gasten zorgt voor een hele gezellige reuring op het terrein en bovendien is er altijd wel iemand voor een praatje of een helpende hand. 

screenshot-20211013-164249-instagram

Naast plek voor de vaste staplaatshouders en stacaravans, biedt de camping 20 zeer ruime, verharde camperplekken en drie romantische, stoere houten trekkershutten. De plekken zijn van elkaar gescheiden middels groen en fruitbomen, waardoor je echt een vrij kampeergevoel hebt. Maar dan wel met de gezelligheid en het gemak van een stad dichtbij. Het historische centrum van Culemborg, met musea en de lekkerste restaurantjes, ligt namelijk op loopafstand. Een echte stadscamping dus! Uitvalsbasis voor mooie wandel- en fietstochten door de Betuwe of het rivierengebied. En binnen 100 meter van de camping kun je met mooi weer al neerstrijken op het eerste terras van bijvoorbeeld Café De Havenmeester.  

Havenmeesters

'Havenmezen' Hubert en Erik hanteren flexibele werktijden, maar zijn dagelijks aanwezig. Reserveren doe je hier online, of stel hen je andere vraag via retseemnevah.[antispam].@jachthavenculemborg.nl

Plattegrond

Op onze camping, met 20 camperplekken en 3 trekkershutten zijn alle voorzieningen aanwezig, uiteraard met gratis wifi. Nu al weten waar je terechtkomt? Bekijk hier vast de plattegrond.

Reserveren

Wil je zeker zijn van een plekje op de camping, reserveer dan tijdig via deze website. Middels de knop reserveren zoek, boek en bevestig je eenvoudig de datum van jouw keuze.


Reserveren

Tarieven en faciliteiten

Een wasje doen of je gelezen boek wisselen in de ruilbibliotheek? Ons havenkantoor biedt allerlei faciliteiten. Tarieven voor een plekje op de camping of een ligplaats aan de kade vind je hier.

Trekkershutten

Boek een unieke overnachting in één van de sfeervolle ronde 'kampeervaten' op ons terrein! Door de inventieve inrichting ervaar je onverwacht veel ruimte. Da's een keer iets heel anders!  

Culemborg & haar omgeving

Bezoek het bruisende, middeleeuwse stadscentrum met vele winkels en gezellige terrasjes of trek er op uit in de natuur van het prachtige rivierengebied en ga op zoek naar typisch Betuwse lekkernijen.

Wintercamperaars op zelfvoorzienende basis

Gedurende de winter (1 nov - 31 mar) zijn de sanitaire faciliteiten van Jachthaven en Camping De Helling gesloten en is er géén havenmeester aanwezig. Wel is het mogelijk te verblijven op zelfvoorzienende basis, zonder faciliteiten dus. Tijdens je online reservering krijg je een plaatsnummer toegewezen waar je bij aankomst direct naartoe kunt rijden. Wij vertrouwen op de eerlijkheid van onze gasten en vinden het fijn dat zij bij ons ook 's winters kunnen genieten van hun hobby.

Het is mogelijk dat er in de winter kleine werkzaamheden worden uitgevoerd op de camping en in de haven. De planning is meestal vooraf niet bekend.

wintercamping-sjch

Hoe werkt het winterkamperen?

# vooraf boek je je plekje online via onze website

# bij aankomst op het terrein kun je zelf naar jouw camperplek rijden

# je parkeert alleen op de daartoe gemarkeerde verharding op de plek

# voor legen cassettes chemisch toilet en afval kun je in de milieustraat terecht

# water (met uitzondering van verwachte vorstperiodes) en electra zijn in de prijs inbegrepen