Fris en fruitig wakker worden in de Betuwe

De voormalige gemeentehaven van Culemborg wordt tegenwoordig beheerd door Watersportvereniging De Helling en Triton Scouting. De gevarieerde mix van actieve watersporters, vaste plaatshouders en de vele passerende gasten zorgt voor een gezellige reuring op het terrein en bovendien is er altijd wel iemand voor een praatje of een helpende hand. 

screenshot-20211013-164249-instagram

Camping SJC de Helling

Naast plek voor de vaste staplaatshouders en stacaravans, biedt de camping ruimte aan 16 zeer ruime camperplekken en twee trekkershutten. De plekken zijn van elkaar gescheiden met groen en  fruitbomen, waardoor je echt een vrij kampeergevoel hebt. Maar dan wel met de gezelligheid en het gemak van een stad dichtbij. Het historische stadscentrum van Culemborg, met musea en de lekkerste restaurantjes, ligt namelijk op loopafstand.  En binnen 100 meter van de camping kun je met mooi weer al neerstrijken op het eerste terras van bijvoorbeeld bij Pipowagen De Vrijbuiter en Café De Havenmeester.  

Havenmeesters

'Havenmezen' Jolande en Hubert hanteren flexibele werktijden, maar zijn dagelijks aanwezig. Reserveren doe je hier online, of stel hen je andere vraag via retseemnevah.[antispam].@jachthavenculemborg.nl

Plattegrond

Op onze camping, met 16 camperplekken en 2 trekkershutten, zijn alle voorzieningen aanwezig, uiteraard met gratis wifi. Nu al weten waar je terechtkomt? Bekijk hier vast de plattegrond.

reserveren

Reserveren

Wil je zeker zijn van een plekje op de camping, reserveer dan tijdig via deze website. Middels de knop reserveren zoek, boek en bevestig je eenvoudig de datum van jouw keuze.


Reserveren

Tarieven en faciliteiten

Een wasje doen of je gelezen boek omruilen? Ons havenkantoor biedt verschillende faciliteiten. Voor een overnachting op de camping of een ligplaats in de jachthaven, bekijk je de tarieven hier.

Trekkershutten

Boek een unieke overnachting in een van de sfeervolle ronde 'kampeervaten' op ons terrein! Door de inventieve inrichting ervaar je onverwacht veel ruimte. Da's een keer iets heel anders!  

Culemborg & haar omgeving

Bezoek het bruisende, middeleeuwse stadscentrum met vele winkels en gezellige terrasjes of trek er op uit in de natuur van het prachtige rivierengebied en ga op zoek naar typisch Betuwse lekkernijen.

Foto's

Camping