Stoer logeren in een houten wijnvat!

Fotogeniek overnachten in een Tiny House

Een overnachting in één van de stoere, houten 'wijnvaten' op de camping is op zijn minst bijzonder te noemen. Ze hebben de toepasselijke namen Witte Wijn en Rode Wijn. Beleef het campingleven eens vanuit je eigen tijdelijke Tiny House dat, door de vernuftige indeling, nog verrassend ruim blijkt te zijn. Hoewel eenvoudig ingericht, biedt de hut alles dat je tijdens je verblijf nodig hebt. Onze gasten boeken de trekkershutten met verschillende redenen; bijvoorbeeld als een comfortabel onderkomen tijdens een fiets- of wandelvakantie, maar ook gewoon als hele unieke plek voor een weekje of weekendje weg. En niet alleen je verblijfplaats is fotogeniek. Vanuit jouw houten hut kijk je prachtig uit over de levendige gezoem in de jachthaven en natuurlijk de bekende Culemborgse spoorbrug, waarachter iedere avond de zon verdwijnt.  Op heldere zomeravonden levert dat spectaculaire , kleurrijke plaatjes op!

Meteen boeken

trekkershuten-pagina-2
trekkershuten-pagina-1

Onverwacht veel comfort

De hut is uitgerust met en riante tweepersoons hoogslaper en  de banken zijn om te vormen tot nóg eens twee éénpersoonsbedden. Er is genoeg zitgelegenheid, maar aangezien je veel buiten bent, staat op het terras naast je huisje een gezellige picknicktafel. Serviesgoed, bestek en een waterkoker zijn aanwezig en speciaal voor de trekkershutten een afsluitbaar koelkastje in het kleine sanitairgebouw, mocht je wat bederfelijk waar kwijt willen. Onder de hoogslaper en in de banken kun je persoonlijke spullen kwijt.  Met mooi weer beschermt de parasol en losse tarp je tegen de felle zon en is het juist wat frisser, vraag dan de havenmeester gerust om een electrisch kacheltje. Voor een lekker warme douche (gratis) wandel je naar het havenkantoor en daar kun je ook meteen een wasje draaien of je gelezen boek omwisselen in de ruilbibliotheek. Wil je geheel ontzorgd worden, boek dan tijdens je reservering ook het beddengoedpakket.

Meteen boeken

Havenmeesters

'Havenmezen' Jolande en Hubert hanteren flexibele werktijden, maar zijn dagelijks aanwezig. Reserveren doe je hier online, of stel hen je andere vraag via retseemnevah.[antispam].@jachthavenculemborg.nl

Plattegrond

Voor gasten van onze camping en trekkershutten zijn alle voorzieningen aanwezig, uiteraard met gratis wifi. Wil je nu al weten waar je terechtkomt? Download dan hier vast de plattegrond.

Camping

Wil je liever met je eigen camper kamperen tussen de fruitbomen op ons terrein? Natuurlijk is dat mogelijk! Lees hier meer informatie over de kampeermogelijkheden in onze jachthaven. 

Tarieven en faciliteiten

Een wasje doen of je gelezen boek omruilen? Ons havenkantoor biedt verschillende faciliteiten. Voor een overnachting op de camping of een ligplaats in de jachthaven, bekijk je de tarieven hier.

reserveren

Reserveren

Wil je een overnachting in een houten vat boeken, reserveer dan tijdig via deze website. Middels de knop reserveren zoek, boek en bevestig je de beschikbare hut op de datum van jouw keuze.

Culemborg & haar omgeving

Wandel naar het bruisende, middeleeuwse stadscentrum met winkels en gezellige terrasjes of trek er op uit in de natuur van de prachtige omgeving en ga op zoek naar typisch Betuwse lekkernijen.

Foto's