Stoer zo'n een houten wijnvat!

Fotogeniek logeren in een slow cabin

Een verblijf in één van de stoere, houten 'wijnvaten' op de camping is op zijn minst bijzonder te noemen. Ze hebben de toepasselijke namen Witte Wijn, Rode Wijn en Rosé. Beleef het campingleven eens vanuit je eigen tijdelijke tiny house dat, door de vernuftige indeling, nog verrassend ruim blijkt te zijn. Hoewel eenvoudig ingericht, biedt de hut alles dat je tijdens je verblijf nodig hebt. Onze gasten boeken de trekkershutten met verschillende redenen; bijvoorbeeld als een comfortabel onderkomen tijdens een fiets- of wandelvakantie, maar ook gewoon als een hele unieke plek voor een weekje of weekendje weg. En niet alleen je verblijfplaats is fotogeniek. Vanuit jouw houten hut kijk je ook prachtig uit over de levendige reuring rondom de bootjes in de jachthaven en natuurlijk de bekende Culemborgse spoorbrug, waarachter iedere avond de zon verdwijnt. Op heldere zomeravonden levert dat spectaculaire plaatjes op!

Meteen boeken

trekkershuten-pagina-2
trekkershuten-pagina-1

Onverwacht veel comfort

De hut is uitgerust met een riante tweepersoons-hoogslaper en de banken zijn om te bouwen tot nóg eens twee éénpersoonsbedden. Er is binnen genoeg zitgelegenheid en een uitschuifbare tafel, maar aangezien je veel buiten bent, staat op het terras voor de huisjes een gezellige picknicktafel die als aanschuiftafel gebruikt wordt. Serviesgoed, bestek, afwasgerei en een waterkoker zijn in de hutten aanwezig. Speciaal voor warmere dagen staat in iedere trekkershut een eigen minikoelkastje waar je enkele bederfelijke spullen koel kunt houden. Onder de hoogslaper en in de banken kun je je persoonlijke spullen kwijt. Met mooi weer beschermen de parasol of een losse tarp je tegen de felle zon. En is het juist wat frisser, dan kun je de havenmeesters gerust om een electrisch kacheltje vragen. Voor een lekker warme douche (gratis) wandel je naar het havenkantoor en daar kun je ook meteen een wasje draaien of je gelezen boek omwisselen in de goed gevulde ruilbibliotheek. Wil je geheel ontzorgd worden, boek dan tijdens je reservering ook het beddengoedpakket. Honden zijn in de hut niet toegestaan. We vertrouwen erop dat iedereen met liefde gebruik maakt van onze stoere wijnvaten en daarom betaal je geen borg.

Meteen boeken

Havenmeesters

'Havenmezen' Hubèrt en Erik hanteren flexibele werktijden, maar zijn dagelijks aanwezig. Reserveren doe je hier online, of stel hen je andere vraag via retseemnevah.[antispam].@jachthavenculemborg.nl

Plattegrond

Voor gasten van onze camping en trekkershutten zijn alle voorzieningen aanwezig, uiteraard met gratis wifi. Wil je nu al weten waar je terechtkomt? Download dan hier vast de plattegrond.

Camping

Wil je liever met je eigen camper kamperen tussen de fruitbomen op ons terrein? Natuurlijk is dat mogelijk! Lees hier meer informatie over de kampeermogelijkheden in onze jachthaven. 

Tarieven en faciliteiten

Een wasje doen of je gelezen boek wisselen in de ruilbibliotheek? Ons havenkantoor biedt allerlei faciliteiten. Tarieven voor de hutten, de camping of een ligplaats aan de kade vind je hier.

Reserveren

Wil je een overnachting boeken in een houten vat ofwel 'camping pod', reserveer dan tijdig. Met de knop reserveren zoek, boek en bevestig je de beschikbare hut op de datum van jouw keuze.

Culemborg & haar omgeving

Wandel naar het bruisende, middeleeuwse stadscentrum met winkels en gezellige terrasjes of trek er op uit in de natuur van de prachtige omgeving en ga op zoek naar typisch Betuwse lekkernijen.

Foto's

sjch-9-interieur-cabins
sjch-7-uitzicht-cabins
sjch-5-sunset-vanuit-cabins
sjch-trekkershutten
sjch-10-buiten-binnen-cabins
sjch-12-camping-fruit