"Altijd gezellige reuring"

De voormalige gemeentehaven van Culemborg wordt tegenwoordig beheerd door Watersportvereniging De Helling en Triton Scouting. De gevarieerde mix van actieve watersporters, vaste plaatshouders en de vele passerende gasten zorgt voor een gezellige reuring op ons plekje rondom het water en bovendien is er altijd wel iemand voor een praatje of een helpende hand. 

Passantenkade 170 meter

Aan de imposante passantenkade van ruim 170 meter lengte geniet je ’s ochtends in de  eerste zonnestralen van je ontbijtje. En tijdens de warme zomermiddagen is het juist dé perfecte plek voor een borrel met lokale lekkernijen in de schaduw van de imposante bomenrij langs de Veerweg. 

250 vaste ligplaatsen

Daarnaast biedt de jachthaven nog zo'n 250 vaste ligplaatsen. En zijn de ligplaatshouders op vakantie, dan komen ook deze plaatsen vrij voor passanten. 

Ontdek Culemborg

Voor vermaak of een stadswandeling hoef je niet ver, want het historische stadscentrum van Culemborg, met musea, terrassen en de lekkerste restaurantjes, ligt op loopafstand.  Sterker, al binnen 100 meter van je boot kun je neerploffen op het eerste terras van bijvoorbeeld  Pipowagen De Vrijbuiter of Café De Havenmeester.  

Havenmeesters

'Havenmezen' Jolande en Hubert hanteren flexibele werktijden, maar zijn dagelijks aanwezig. Reserveren doe je hier online, of stel hen je andere vraag via retseemnevah.[antispam].@jachthavenculemborg.nl

 

Plattegrond

In onze haven, met 300 ligplaatsen, zijn alle voorzieningen aanwezig, uiteraard met gratis wifi. Wil je nu al weten waar je terechtkomt? Download dan hier vast de plattegrond.

Reserveren

Wil je zeker zijn van een plekje aan de kade, reserveer dan tijdig via deze website. Middels de knop reserveren zoek, boek en bevestig je eenvoudig de datum van jouw keuze.

Reserveren

Tarieven en faciliteiten

Een wasje doen of je gelezen boek omruilen? Ons havenkantoor biedt verschillende faciliteiten. Voor een overnachting op de camping of een ligplaats in de jachthaven, bekijk je de tarieven hier.

Blauwe Vlag

De jachthaven voert sinds 2017 het internationale ecolabel ‘Blauwe vlag’ en sinds 2019 één van de slechts 25 ‘Groene Wimpels’ voor éxtra inspanningen rond verduurzaming en biodiversiteit.

Culemborg & haar omgeving

Bezoek het bruisende, middeleeuwse stadscentrum met vele winkels en gezellige terrasjes of trek er op uit in de natuur van het prachtige rivierengebied en ga op zoek naar typisch Betuwse lekkernijen.